Over ons

Edersee Touristic GmbH
Hemfurther Str. 14
34549 Ederal-Affoldern
Fon +49 (0) 5623 99980
Fax +49 (0) 5623 999830
Mail: edersee-info(at)t-online.de
Internet: www.edersee.com

Gedelegeerd bureauhoofd: Claus Günther
Ingeschreven bij Amtsgericht Fritzlar, onder nummer HRB 11870
BTW-nummer conform § 27a van de omzetbelastingwetInhoudelijk
verantwoordelijke conform§ 55 (adresgegevens als boven)

Webmaster: Dieter Hachenberger
internetservice(at)waldeck.net
http://www.waldeck.net/internetservice

Aansprakelijkheidsverklaring:
De volledige inhoud van deze site werd zorgvuldig samengesteld. De beschrijvingen van de attracties, alsmede het noemen van de specifieke informatie, mogelijkheden, prijzen en tijden berust in de regel op opgaven van derden en daarvoor zijnn we niet aansprakelijk. Vergissingen zijn mogelijk.

Edersee Touristic GmbH is niet aansprakelijk voor nadeel of schade, die voortvloeien uit opgaven, gedaan via deze website.

Edersee Touristic GmbH heeft op verschillende pagina’s van deze website links naar andere sites op het internet geplaatst. Voor al deze links geldt: De vroegere, tegenwoordige of toekomstige inhoud van deze via onze pagina’s bereikbare websites vallen uitsluitend onder de verantwoordelijkheid van de rechthebbenden dan wel de samenstellers ervan.

Edersee Touristic GmbH heeft noch invloed op de inhoud of vormgevingnvan de gelinkte sites van derden noch neemt ze er verantwoordelijkheid voor. Integendeel: wij distantiëren ons uit voorzorg van de inhoud van alle hier nu of in de toekomst opgenomen links.

De in formulieren opgenomen adresgegevens gebruiken wij uitsluitend voor contact met u en ze worden in geen geen geval aan derden doorgegeven.

Het gebruik van alle op deze site opgenomen contactgegevens als adressen, telefoon- en faxnummers alsmede e-mailadressen door derden ter toezending van niet nadrukkelijk gevraagde informatie is niet toegestaan.

We maken een uitdrukkelijk voorbehoud voor gerechtelijke stappen tegen afzenders van zogenoemde spam-mails  bij overtreding van dit verbod.